La majoria de les bateries pels audiòfons contenen la tecnologia del zinc-aire, és a dir, utilitza l’oxigen de l’ambient per activar la pila i generar energia.
Per què és tant important la pestanyeta ?

La pestanya amaga un seguit de conductes de ventilació minúsculs que cobreixen la base del nucli. Aquests forats permeten a l’oxigen entrar dins la pila i activar l’energia. Sense aquesta pestanya, s’activaria la pila abans d’utilitzar-la disminuint la durada del seu funcionament.

Quina durada tenen les piles?

La resposta varia segons el pacient. Cada usuari té diferents nivells de pèrdua auditiva, utilitza diferents audiòfons, de maneres diferents i en diferents períodes de temps. Per exemple, una persona que utilitza el seu audiòfon 7 hores al dia en un ambient tranquil, tindrà una experiència diferent en termes de “dies de durada de la bateria” que una altre persona que l’utilitza durant 16 hores al dia en un ambient sorollós.

Quins factors influeixen en el bon o mal funcionament d’una pila?

El nivell de pèrdua auditiva de cada persona, el tipus de dispositiu i pila que utilitza són aspectes que varien molt d’usuari a usuari. A més, hi ha un seguit de factors ambientals que també poden tenir un impacte sobre el bon funcionament de la bateria: els canvis d’humitat, la temperatura o l’altitud.

Les bateries per audiòfons han de conservar-se en un lloc fresc i sec. Vols més idees per el teu audiòfon? Click To Tweet

Per què és important cuidar la teva bateria?

Quins efectes té la humitat?

A mesura que la humitat disminueix, les piles poden assecar-se i reduir la vida de la seva bateria. Per altre banda, a mesura que la humitat augmenta, les bateries poden impregnar-se d’ella, i això també provoca una reducció de la vida de la seva bateria. Això pot ser un problema pels usuaris d’audiòfons que treballin a l’aire lliure durant llargs períodes de temps, a altes temperatures, a ambients humits o que visquin en un ambient sense aire condicionat.

On s’ha de conservar les bateries dels aparells auditius?

Les bateries per audiòfons han de conservar-se en un lloc fresc i sec, a temperatura ambient, per assegurar-se de que funcionin correctament. S’han d’evitar els llocs vulnerables als canvis de temperatura, com per exemple la guantera del cotxe. Es convenient guardar les piles al seu embolcall original o en un accessori dissenyat per aquesta finalitat. Els objectes metàl·lics com les claus o monedes també poden afectar la vida de la bateria. Per últim, les piles sempre s’han de mantenir fora l’abast dels nens.

Tens algun dubte més sobre la bateria de la teva AUDIÒFON?

Demana cita i ens veiem a Aral. CLICA AQUI

I si creus que aquesta informació és útil per a algú que coneixes, comparteix-.

La vida és millor per als que saben compartir….