Famosos dedicats al món de l’esport, de la música, del cine o de la televisió que són un exemple d’empatia i superació per a moltes persones que tenen problemes auditius.

Jane Lynch

Resultado de imagen de Jane Lynch

Des de nadó l’actriu pateix de hipoacusia unilateral (pèrdua de la capacitat auditiva que impossibilita escoltar per una orella).

Brian Johnson

El líder del grup AC/DC va abandonar els escenaris per evitar que la seva sordera agreugés. El cantant afirma que la seva afició a les carreres de cotxes va ser la causa dels seus problemes auditius.

Robert Redford

Resultado de imagen de Robert Redford

Durant el rodatge de la pel·lícula “Cuando todo está perdido”, va estar submergit sota l’aigua moltes hores i va agafar una infecció auditiva. A causa d’aquesta infecció pateix una pèrdua auditiva del 60% a l’orella esquerra.

Whoopi Goldberg

Actriz Whoopi Goldberg

L’actriu i cantant Caryn Elaina Johnson utilitza audiòfons a les dues orelles. Comenta que la seva pèrdua auditiva és deguda al fet d’escoltar música amb un volum molt alt durant molts anys.

William Hoy “Dummy”

Resultado de imagen de William Hoy "Dummy"

Va ser el primer jugador professional sord de beisbol. Va ser el creador dels signes que avui en dia es segueixen utilitzant als partits de beisbol per indicar “outs”, “safe” i “strike”.

Carme Chaparro

Resultado de imagen de Carme Chaparro

La periodista i escriptora espanyola va fer públic el seu diagnòstic de Síndrome de Ménière que li provoca un xiulet constant a l’orella.

Luís Miguel

Resultado de imagen de luis miguel cantante

El cantant mexicà té acúfens (soroll similar a un brunzit que no prové de cap font externa).

Jodie Foster

Imagen relacionada

A conseqüència de no tractar els problemes de salut, l’actriu comenta a una periodista del Chicago Tribune, que ha de portar audiòfons.

Santiago Segura

Resultado de imagen de Santiago Segura

L’actor i director espanyol va patir una sordera sobtada. Al cap de poc es va recuperar, però avui en dia pateix d’acúfens o tinnitus.

Bill Clinton

L’expresident dels EUA té una deficiència auditiva d’alta freqüència i necessita portar audiòfons.

 

Font: Blog Kiversal